• Туристическа агенция с лиценз № 01-7993
  • Подбрани почивки на топ цени
  • Екзотични дестинации
  • Довери се на отличните отзиви

Ваучер за подарък
Понякога е трудно да направите избор на подарък. Адвентур ви предлага възможността да направите един оригинален, специален и незабравим подарък за любимия човек, приятел, роднина, колега или бизнес партньор, а именно - да закупите ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК на желана от вас стойност или за конкретна туристическа услуга.

Какво по-хубаво от това да сбъднете една мечта? Поводите могат да бъдат безброй – рожден ден, имен ден, сватба, годишнина, награда за ваш служител, изненада за любимия човек... Ваучерът за подарък дава възможност на всеки да сбъдне една мечта - било то пътешествие до далечна дестинация, романтична почивка, екскурзионна обиколка, уикенд в България или Европа, круизно пътешествие... Ваучерът представлява предплатена туристическа услуга: самолетен билет, хотелско настаняване, почивка, екскурзия, круизно пътешествие или друга услуга, предлагана от Адвентур.


ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

- Ваучерът за подарък може да бъде закупен по електронен път от Адвентур, като заплащането става по банков път или с дебитна/кредитна карта.
- За закупуването на ваучер за подарък на определена стойност е необходимо да посочите и заплатите същата стойност.
- За закупуването на ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е необходимо да изберете дестинацията, програмата и периода на пътуването, както и да предоставите данни на пътуващите.
- След избор и заплащане на съответната услуга, ще изпратим с куриер на посочен от вас адрес подаръчния ваучер с печат от фирмата. Предлагаме и изпращане като електронен файл, който да разпечатате и попълните както желаете.


ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

За да използвате ваучер за подарък, издаден от Адвентур, е необходимо единствено да се свържете с нас по телефон, мейл, Messenger или Viber, като посочите от кого и кога е бил заплатен.


ВАЛИДНОСТ

- Ваучер за подарък на определена стойност е валиден в рамките на две календарни години от датата на закупуване.
- Ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е обвързан с датите на пътуването. Промяна на направление и/или дата по ваучера се прави според условията на подписания договор за туристически пакет.