За АдвенТур

"АдвенТур" ЕООД е туроператор и турагент, създаден през 2019 г. от екип професионалисти с над 10-годишен опит в областта на туризма. В своята практика имаме реализирани стотици групови пътувания, в които всеки елемент от туристическото изживяване е бил старателно планиран и изпълнен до последния детайл.

"АдвенТур" ЕООД притежава лиценз за туроператор и турагент с № PKK-01-7993. Лицензът и сертификат от застраховка "Отговорност на туроператора" можете да видите в секция "Документи".

Нашата цел е да предоставим на клиентите ни първокласна туристическа услуга от момента на постъпване на запитването до самия край на пътуването. Залагаме на работа с доказани партньори, реномирани хотели, комфортен транспорт и превъзходни екскурзоводи. Чрез коректност, професионализъм и внимание към детайла се стремим да изградим доверие и дългосрочни отношения с нашите клиенти и партньори.

Можете да се свържете с нас за:
• организиране на групови и индивидуални пътувания до всяка точка на България и чужбина;
• резервации по програми на други български или чуждестранни туроператори;
• изготвяне на маршрути по заявка;
• закупуване на самолетни билети;
• индивидуално обслужване на клиенти с разнообразни интереси;
• организиране на ученически екскурзии, фирмени пътувания и тиймбилдинг.

На нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от предложения за екскурзии и почивки. Част от тях са организирани от АдвенТур, а друга част от програмите са на някои от най-реномираните български туроператори. За повече информация относно конкретна програма, можете да изпратите запитване във формата ни за контакти. Стараем се да отговаряме на всички запитвания в рамките на 24 часа.

С бранда ни Turkuaz и уеб сайта pochivki-turcia.bg, сме също така специализиран агент и водещ туристически резервационен портал за дестинация Турция. Резервирайте своята лятна почивка на pochivki-turcia.bg сега! 

Посетете Турция - една уникална дестинация за почивка с разнообразни възможности. Пейзажите очароват с непокътната красота и исторически характер. Екзотичните златни пясъци и тюркоазените води на средиземноморските и егейските региони като Анталия, Бодрум, Даламан, Фетие, Кушадасъ и Чешме са идеални за любителите на плажа. Природната красота на страната е впечатляваща на места като Кападокия, където великолепни пещери са оформени с течение на времето, създавайки нещо уникално на този свят. Не е за подценяване и Истанбул, до който предлагаме ежеседмични екскурзии. Това е град на старото и новото, на Изтока и Запада, на шума и суетата, на вкусните миризми и фантастичната архитектура. Всичко това със сигурност ще ви вдъхнови за приключения и към други страни и континенти. От обиколки с екскурзовод до живописни круизи и релаксираща почивка на плажа, където можете да мързелувате върху мекия пясък - Турция със своите уникални места и петзвездни хотели е точното място за вас.